VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СЪСТЕЗАТЕЛИ ОТ ТОП 100 В МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР ПО ПЛАЖЕН ТЕНИС В АЛБЕНА

Тенис

Състезатели, които се намират в ТОП 100 на световната ранглиста, са дали заявка за участие в международния турнир по плажен тенис в Албена. Спортната проява ще се състои на 26 и 27 май и е с награден фонд 2000 евро, обяви организаторът Георги Дончев – генерален секретар на Българската федерация по тенис.


Най-добрите двойки при мъжете ще си поделят 1000 евро, а призьорките при дамите – 1000 евро. Надпреварата е от сериите G3 на ITF. Участниците са над 50 от България, Италия, Русия и Гърция.

На копринения пясък на плажа в Албена тандем ще сформират  намиращите се на 26 и 28 място в света Андреа Пенза и Алесандро Гуаданини. В турнира ще се включат и братята Станислав и Владислав Зайченко. При мъжете и дамите страната ни ще бъде представена от най-добрите си двойки, като в нежния пол в схемата са миналагодишните победителки и финалистки Лазарина Стефанова/Катина Симеонова и Христина Дянкова/Калина Божилова. В предстоящото издание българките ще имат сериозна конкуренция в лицето на най-добрата двойка на Гърция Александра Цика и Вангелия Савоу.

Припомняме Ви, че през 2010 г. в комплекса се състоя първия в страната международен турнир, а миналата година в Албена се проведе и  европейски шампионат, който получи много добри оценки от международната централа. В състезанието се включиха едни от най-добрите състезатели по плажен тенис в света.

С проява в Албена ще бъде поставено началото на сезона на плажния тенис в България, който и тази година ще бъде наситен с турнири от веригата на Девин. През юни Бургас ще домакинства на световното първенство.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter