VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БАСКЕТБОЛИСТИТЕ НА ДОБРИЧ 93 ВЛЯЗОХА В ГРУПА "А"

Баскетбол

В зала „Вапцаров” в град Генерал Тошево се изиграха срещите от втория кръг от група "Б" на регионалния шампионат по баскетбол за юноши старша възраст. Добричките баскетболисти постигнаха две победи срещу отборите на Спортбаскет ГТ и Лудогорец (Разград).


Двубоят между Добрич 93 и Спортбаскет протече под диктовката на възпитаниците на Янаки Янакиев. Те поведоха от самото начало и нито за миг не допуснаха тошевци да бъдат водачи в мача. На няколко пъти баскетболистите от Тошево се доближаваха застрашително, но всеки път юношите на Добрич 93 отговаряха подобаващо.

С тези две победи добричлии се изтреляха на първото място в групата с 3 победи от 4 мача. Следват ги Лудогорец с баланс 2-4 и Спортбаскет 1-4. През пролетта тимът на Добрич 93 ще се състезава в група А заедно с отборите на Черно море Порт Варна, Доростол (Силистра), Академик (Варна) и Шумен. Тези отбори ще оформят финалната петица на регион „Добруджа”, в която играят по системата „всеки срещу всеки” – два турнира без зачитане на резултатите от предварителния етап за класиране от първо до пето място. Съставите, заели 2-ро и 3-то място в група Б, ще изиграят две срещи по между си на разменено гостуване за класиране 6-7 място.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter