VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЮНОШИ НА ЧЕРНО МОРЕ ЩЕ БУТАТ БАЛЧИК КЪМ "Б" ГРУПА

Футбол

Юношите на Черно море Дилян Георгиев, Севдалин Стайков, Красен Костов и Ивайло Станчев ще изкарат пробен период в Черноморец (Балчик).


В понеделник балчишките "акули" започват подготовка за предстоящия сезон с нов наставник - Митко Тошев-Даскала. В първите няколко дни футболистите ще наблегнат на физическата подготовка. Даскала иска да види четиримата таланти на "моряците" в двустранна игра, след което ще вземе решение за тяхното бъдеще.

Както е известно, Черноморец изпадна във финансов колапс и се сбогува с Източната Б група. Сега обаче общинският клуб е твърдо решен през сезон 2012/2013 г. отново да се завърне в професионалния футбол. Има вероятност към тима от Балчик да се присъединят още футболисти от школата на Черно море, които за последно играха в Елитната юношеска група до 19 г. с наставник Венци Маринов. Това ще стане впоследствие, ако старши треньорът Тошев не одобри първите четирима.

"Момчетата ще ги видя на двустранната игра и едва тогава ще преценя дали ще останат в отбора. Обадиха ми се много футболисти, които изявиха желание да играят при нас. Селекцията ще я правим в движение", обясни новият наставникът на Черноморец Митко Тошев. Sportal.bg

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter