VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) И ДОБРУДЖА ИГРАЯТ ДНЕС В АЛБЕНА

Футбол

Един от най-интересните двубои от 17-ия кръг на Североизточната "В" футболна група ще е в Албена, където днес от 15 часа Черноморец (Балчик) приема лидера в третия ешелон - състава на Добруджа.


"Жълто-зелените" са единствения отбор в групата, който няма загуба от началото на първенството. Няма съмнение, че и сега възпитаниците на Радослав Вардаров не мислят за нищо друго, освен за победа. От щаба на Черноморец обаче заявиха, че нямат намерение да правят каквито и да е подаръци на отбора, който се е устремил към "Б" група. Макар че не проведоха по най-добрия начин предсезонната си подготовка, играчите от Белия град са амбицирани да спрат победната серия на добричкия тим - от една страна, за да докажат, че са добри футболисти, а от друга да спечелят обещаните премии.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter