VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ПРЕИЗБРАХА АТАНАС АТАНАСОВ ЗА ШЕФ НА БАЛЧИШКИЯ ЧЕРНОМОРЕЦ

Футбол

10 хиляди лева отпускат на футболния клуб в Стражица

Ново отчетно-изборно събрание проведе на 23 март футболният клуб “Черноморец” – Балчик. Поради липса на кворум, заседанието започна с час по-късно в залата на читалище “Паисий Хилендарски”. Присъстващите изслушаха отчета на председателя Атанас Атанасов за изминалата година и споделиха проблеми.


Изборното събрание се проведе за втори път, тъй като на първото не бе спазен срокът за предизвестяване на насрочената дата. 26 души, имащи право на глас и присъствали в залата, дадоха своите гласове за Управителен съвет от петима членове: Августин Кръчмаров, Атанас Атанасов, Георги Железов, Ивелин Атанасов и Симеон Димитров. От своя страна, те преизбраха досегашния председател Атанас Атанасов и неговия заместник Симеон Димитров.
На срещата присъства и кметът Николай Ангелов, който препоръча да се направи по-качествена селекция в детско-юношеската школа.
В същото време се разбра, че 10 000 лева ще бъдат отпуснати на сдружение “Футболен клуб Стражица 2012”, решиха балчишките съветници на 26 март. С парите ще бъде обезпечено участието на клуба в “А” Окръжна футболна група – пролетен полусезон. Предвид стартиралия футболен полусезон, нуждата от финансови средства е неотложна. Молба за финансирането е подадена от председателя на сдружението Елисавета Филипова.

Марияна Върбанова

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter