VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК): ИСКАМ МЯСТО В ШЕСТИЦАТА

Футбол

Новият треньор на“Черноморец” – Балчик, Тони Златков си е поставил за цел да влезе в шестицата на Североизточната “В” футболна група. Според него отборът трябва да бъде преди този на Тервел в крайното класиране. “Наваксахме с подготовката. Готови сме, въпреки че започнахме с един месец по-късно от другите отбори”, съобщи Златков.


За две седмици са изиграни шест контроли, като във всичките балчиклии са били гостуващ отбор. Записани са шест победи, при обща голова разлика от 28:5 в полза на отбора от Белия град. Първата проверка, с юношите старша възраст на “Добруджа”, е била за попълване на отбора. В областния град са се явили около 40 футболисти, желаещи да ритат за “Черноморец”. Избрани са 20 души, които са формирали тима. Сред тях има и три попълнения от футболната школа. Не без гордост Златков съобщи, че юношата Орлин Василев вече се очертава като голмайстор на отбора. Добри са впечатленията и от другия нападател, 17-годишния  Митко Демирев. В събота дебют пред вратата е направил младият вратар Николай Николов.

Тренировките на отбора досега са провеждани на игрището с изкуствена трева в училище “Антим I”. Има уговорка подготовката в сряда и петък да е в Оброчище, а в останалите дни, от тази седмица нататък, ще се играе на терена в кв. “Левски”, информира треньорът.

След вто­ри кръг от про­ле­т­ния по­лу­се­зон в Се­ве­ро­и­з­то­ч­на­та “В” фу­т­бол­на гру­па “Черноморец” е на 10 място с 20 точки. На 18 март футболистите от Белия град ще гостуват на отбора от Две могили, Русенско, който е на второ място във временната таблица. Треньорът Тони Златков обеща, че няма да загубят мача.

Марияна Върбанова

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter