VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) ОЩЕ ТЪРСЯТ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ

Футбол

Отборът на Черноморец (Балчик) все още не е започнал предсезонната си подготовка. Треньорът Митко Тошев бе решил да събере играчите за първо занимание за Новата година още на 16 януари, но финансови проблеми го принудиха да отложи началото на подготовката за пролетния полусезон в Североизточната "В" група.


Уговорената за 24 януари първа контрола със състава на Калиакра не се състоя и все още не се знае кога точно футболистите ще започнат да тренират.
"Очаквам до края на седмицата общинското ръководство да намери решение на финансовите проблеми и следващата седмица - в понеделник или вторник, да събера момчетата и да започнем подготовка", каза Митко Тошев. Балчиклии имат вече две уговорени контроли с другия отбор от Добричка област, който играе в Североизточната "В" група- "Септември" Тервел. На 11 февруари двата тима ще се срещнат в Балчик, а на 25 февруари - в Тервел. От Митко Тошев научихме още, че тримата състезатели на Добруджа, които през есента носеха екипа на Черноморец като преотстъпени, ще продължат да играят в тима от Белия град. Това са Мариян Ангелов, Ивайло Мариянов и Георги Валентинов.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter