VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КРАСИМИР БАЛЪКОВ: МНОГО СЪМ СКЪП ЗА КАЛИАКРА, НЕ МОГАТ ДА МЕ ВЗЕМАТ

Футбол

Една от легендите в родния футбол и бивш треньор на Черноморец - Красимир Балъков, пристигна от Германия, за да участва в първото българско издание на най-голямото и най-старо събитие в областта на аматьорския голф в света - турнирът "Мерцедес Трофи".


Квалификациите на надпреварата се играят от 21 до 23 май на Thracian Cliffs, BlackSeaRama и Lighthouse край морето, а националният финал ще бъде на 25 юни в Pirin Golf & Country Club в полите на Разлог.

На старта застанаха 177 души от страната и чужбина, а Красимир Балъков, който има висок хендикап, попадна в групата на полупрофесионалистите от дивизия "А". След двата състезателни дни той заема четвърто място, на 2 точки от временния водач в дивизията - Дину Пескариу (Румъния), който събра 50 точки.
Бившият плеймейкър на българския национален отбора не скри възхищението си от разположението на голф игрището Thracian Cliffs, което е проектирано от легендата в спорта Гари Плеър.

"Теренът е много интересен, но в същото време много, много труден", каза Балъков пред репортер на БТА.

"Но именно тази гледка и мястото, където е разположен, е нещото, което е много по-различно от другите голф игрища, което му придава неповторим вид", смята бившият футболист.

"Целият комплекс е направен перфектно и се надявам да се поддържа добре, за да остане и във времето такъв и да продължаваме да се наслаждаваме на нещо невероятно. Уверявам ви, че тук, на това място, ще идват много чужденци, защото мястото наистина е впечатляващо", добави Балъков.

В кръга на шегата бившият наставник на Черноморец беше информиран, че има възможност постоянно да играе на това голф игрище, ако застане начело на каварненския Калиакра на мястото на канещия се да напуска Антони Здравков.

"Много съм скъп, в Калиакра няма да могат да ме вземат", отговори с усмивка Красимир Балъков и продължи да се наслаждава на удоволствието от голф играта.
БТА

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter