VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В "РУСАЛКА" ЗАПОЧНАХА УРОЦИ ПО ТАНЦИ С АТАНАС МЕСЕЧКОВ


При голям интерес в Добрич започнаха курсовете по латино танци в спортен комплекс „Русалка”. Магнит за малки и големи фенове на танците се оказа звездата в реалити формата „Денсинг старс” Атанас Месечков. Първият си час той проведе с деца, които не само искаха да се докоснат до участника в тв-предаването, но и бързо да усвоят тънкостите на танците.

„Тук всички деца са много лъчезарни. 90 процента от тях имат голям потенциал и бързо ще постигнат високо ниво. За другите трябва време”, заяви след срещата си с малчуганите Наско Месечков.

Веднага след това популярният танцьор демонстрира на паркета в залата майсторство и грация, и пред по-големите кандидати да танцуват. С огромно желание и настроение всички се отдадоха на новата си страст, като споделиха, че чрез танците могат да открият не само нови приятели, да разтоварят след тежка седмица, както и да се научат за това, за което са дошли – да танцуват.

Наско се съгласява да преподава танци в Добрич и често да изминава разстоянието от столицата до Североизточния град   след разговор с Николета Ненчева. Това не е ново предизвикателство за него, тъй като преди 3 години започва курсове в Стара Загора и Пловдив. Днес танцьорът има предложение и от Бургас, но натовареният му график не му позволява да лети до морето.

„Харесва ми да танцувам. Това е моят живот, моята професия. Заради непрекъснатият контакт с хората обаче обичам да разпускам сам – да пия кафе, да се разхождам, да гледам кино...”, сподели Наско. Преди броени дни той е отказал да влезе в къщата на ВИП Брадър и призна, че с нетърпение очаква новия сезон на танцовото реалити. До тогава има огромното желание да научи добричлии да танцуват и да се забавляват през уикендите в „Русалка”. Желаещите да се запишат за предстоящите часове по латино танци могат да сторят това на тел. 0892 208 808.

 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter