VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АТАНАС ИЛИЕВ С ГОЛ И АСИСТЕНЦИЯ ПРИ УСПЕХ НА ЧЕРНО МОРЕ

Футбол

Черно море победи с 3:1 Банско в последната си контрола от подготвителния лагер в едноименния планиниски курорт. Два гола за варненци реализира Стенло Окоро, а с гол и асистенция се отчете добричлията Атанас Илиев.


Талантът откри резултата в 14-ата минута, когато се разписа след разбъркване в наказателното поле на домакините. Последваха два пропуска на голмайстора Атанас Илиев и Иван Коконов, за да се стигне до 32-ата минута, в която вратарят на домакините не успя да улови топката, след като я изпусна в краката на Атанас Илиев, който я върна към Окоро и последния отбеляза за 2:0. Банско успя да върне едно попадение чрез Калоян Георгиев в 37-ата мин, който се разписа с глава. В 54-ата минута Стенли Окоро вкара втория си гол. Последната контролна среща на "моряците" преди старта на новия сезон ще бъде срещу Калиакра (Каварна) на 13 юли във Варна.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter