VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АЛИАНЦ ИЗПРАЩА БЪЛГАРСКИ ТИЙНЕДЖЪРИ ДА ТРЕНИРАТ НА АЛИАНЦ АРЕНА

Футбол

И през тази година Алианц България ще изпрати млади българчета за участие в Третия  международен младежки футболен лагер в гр. Мюнхен, Германия, който ще се проведе в края на месец август т.г.


Като основен спонсор на Аllianz Arena и официален партньор на ФК Байерн Мюнхен,  Алианц ще посрещне определените чрез жребий тийнейджъри, които ще имат щастието да се докоснат до очарованието на професионалния футбол. В лагера участват 50 младежи от 16 страни по света, между които: Бразилия, Бруней, България, Чехия, Китай, Германия, Хонг-Конг, Унгария, Индия, Ирландия, Корея, Холандия, Полша, Португалия, Испания и Тайланд.

Алианц България организира изпращането на трима младежи на възраст между 14 - 16 години, чиито родители са настоящи клиенти на дружество от групата на Алианц България Холдинг. Кандидатстването става посредством уеб сайта на компанията www.allianz.bg в периода 17 май- 08 юли 2011 г. Кандидатите трябва да попълнят всички необходими данни, да мотивират желанието си за участие в лагера и да приложат своя снимка, на която играят футбол. Тегленето на тримата печеливши ще се извърши чрез жребий пред медиите в периода 8-15 юли 2011 г. Всички разноски по пътуването и пребиваването са за сметка на организатора Алианц.

 „Като една от най-големите глобални финансови институции, Алианц дава  уникален шанс на младите хора не само да се гмурнат в света на Байерн Мюнхен и Алианц Арена, но и да събере на едно място тийнейджъри от три континента”, каза Гергана Тодорова - директор „Продукти и обслужване” на Алианц България.

По време на петте дни младите футболисти ще имат специално организирана програма, която ще им осигури незабравимо преживяване:

ü       Тренировки с треньорите на ФК Байерн Мюнхен: професионални треньори ще помагат на младите играчи, да усвоят различни футболни умения и техники.

ü       Среща със звездите на Байерн: възможност да се срещнат с някои от звездите на Байерн, да вземат автографи, да се снимат и т.н.

ü       Футболен мач на Байерн: тийнеджърите ще могат да гледат мач на ФК Байерн  на живо на Алианц Арена.

ü       Обиколка на Алианц Арена: организирана обиколка на внушителния стадион Алианц Арена.

ü       Турнир 5 на 5: През последният ден от лагера участниците ще покажат какво са научили в състезание със смесени отбори.

ü       Разглеждане на забележителностите на Мюнхен.  

Специално за откриването на кампанията пристигна Бончо Генчев – регионален треньор за Северозападна България към БФС, шампион на България и носител на Купата на БФС с Етър през 1991, първият българин играл в английската Висша Лига. „„Лагерът е невероятна инициатива на Алианц, която предоставя на участниците едно незабравимо преживяване. Това е уникален шанс за българските младежи да се докоснат до професионалния футбол” – каза Бончо Генчев.

Повече информация относно програмата, условията за кандидатстване, и друга полезна информация за лагера, могат да намерят на сайта на Алианц България www.allianz.bg

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter