VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

„АЛЕКСИЯ” E НА СВЕТОВНИЯ ВРЪХ В WORLD DANCE MASTERS 2012Еуфория цари в зонална танцова организация "Алексия" (Добрич) след представянето си в World Dance Masters 2012 в хърватския град Пореч. Преди броени минути ръководителката Севдалина Мавродиева - Нейкова съобщи за CenterSport.org, че нейните възпитаници са постигнали огромен успех в световния шампионат. Участвали са 4000 танцьори, които са представили 900 танца. Фантастичните деца от „Алексия” са преборили жестоката конкуренция и са достигнали до световния връх. Нанси Георгиева е станала световна шампионка в категория „Мюзикъл” с танца „Круела” и е заела трето място в категория „Оупън”. „Алексия” има шампиони на планетата и в кат. „Акрогим” с танца „Скорпиони”. Най-високи оценки е получила и хореографията на танца „Медено парти”, който е оглавил класирането в „Оупън”, трети е танцът „Трансформърс”. Сред най-добрите са се наредили и останaлите участници от добричката организация. Дует „Черни рози” се класира на второ място, а солото на Лияна Иванова е на четвърта позиция. Пети завършиха „Принцът и жабокът” и „Предпочитам да бъда танцьорка”.
В първенството на планетата участваха 18 възпитаници на "Алексия" на възраст от 9 до 14 години. Те представиха 9 танца в различни спортни танцови дисциплини, като всичките успяха да намерят място в гранд финала, в който се разпределят отличията.
Прекрасните деца на Севдалина Мавродиева спечелиха съдиите с голямо майсторство, уникална хореография и усмивки. След техните изпълнения залата в Пореч бе на крака, а изявите им заслужено бяха възнаградени не само с високи оценки, но и с големи аплодисменти. "Изключително много се гордея с всички мои възпитаници. Големи благодарнoсти към тях и родителите им за положения труд през последните месеци. Всички ние сме щастливи, че успяхме заедно да покорим световния връх
", заяви Севдалина Мавродиева - Нейкова.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Random Image

Национален отбор - жени, снимка БГНЕС
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Телефонът звъни Детето вдига слушалката:
- Да. Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртият козел или пълният идиот?

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter