VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

20 000 ЛЕВА НАГРАДЕН ФОНД НА "АЛБЕНА КЪП"

Футбол

20 000 лева е наградният фонд тази година на аматьорските турнири „Албена къп” (4-8 юни 2014 г.) в едноименния курортен комплекс, който тази година става на 45 години.
През през юбилейната година за първи път ще се проведат състезания в три вида спорт:  минифутбол, баскетбол 3 на 3 и тенис на маса.


Всеки участник в спортните прояви ще получи рекламен спортен екип от организаторите. Участниците ще спорят за общ награден фонд от 20 000 лева, който ще се разпредели между съответните спортове /мини футбол – 12 000 лв, тенис на маса – 4 500, баскетбол 3 на 3 – 3 500 лв./. Осигурено е настаняване в хотели 3* и 4* с All Inclusive, като целта на организаторите от Албена АД и Турист спорт холидейс е съвместяване на приятно летуване в прекрасните хотели на ваканционното селище с участие в престижни аматьорски спортни състезания на перфектните спортни съоръжения в комплекса.
В миналогодишното издание на ALBENA CUP участваха над 35 отбора от цяла България, които играха футбол на високо ниво.
Тази година в дисциплината Баскетбол 3 на 3 могат да участват и бивши професионални състезатели.Състезанията ще се провеждат на специална настилка за Баскетбол 3 на 3.
За всички спортове отборите и участниците могат да включат в групата си допълнителни лица /придружители/ - треньори, водачи, семейства, приятели, фенове и т.н., без участие в състезанията, които ползват настаняване по същите преференциални цени.
Всеки отбор - участник или придружител може да заяви допълнителни дни за настаняване непосредствено преди или след завършването на турнира по същите преференциални цени.

Харесай страницата на CenterSport.org във Фейсбук - ТУК 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter