VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЗАПОЧВА „АЛБЕНА КЪП”, 27 ОТБОРА В БИТКА ЗА 15 000 ЛЕВА

Футбол

В Албена утре започва първото издание на футболния турнир за аматьори „Албена къп”, който е с колосалния за България награден фонд от 15 000 лева за подобна проява.  За участие в турнира се записаха 27 отбора от цялата страна. Тази вечер е жребият в 20 часа, който ще разпредели съставите в 8 групи.


  Първите два тима от всяка група ще се класират за осминафиналите, където се преминава на пряка елиминация. Първите срещи в петък са от 9 часа. Официалното откриване ще бъде в 11.30 часа в събота, като на него ще присъства и патрона на надпреварата - футболен треньор №1 на 20 век Димитър Пенев. Финалната среща ще се играе в неделя от 10.30 часа. Най-добрите ще получат наградите си лично от Димитър Пенев, като първенците ще си тръгнат с красива купа, която е осигурена от генералния спонсор на надпреварата Pepsi.

Надпреварата ще се проведе за първа година и има за цел съвместяване на приятно летуване в Албена с участие в престижен аматьорски футболен турнир. Победителите ще вземат 4 хиляди лева, подгласниците им – три хиляди, тимовете на трето и четвърто място по две хиляди лева, а отборите от пето до осмо място по 1000 лева.

Участниците в „Албена къп”: Алфа Банк – София, Авангард – Сандански, Изида – Добрич, Бенефис – Благоевград, Биовет – Пещера, Цвичките – Варна, Даниели – Търговище, Елит Дружба – София, Феникс – Стара Загора, Ге принт – София, Кемпински хотел Зографски – София, Клетката – София, Клокотница – Асеновград, Модера кафе – Варна, Норда – Шумен, Пристанище – Варна, Ремиза – Стара Загора, Риболовен център – Велико Търново, Самоков, Софийска вода – София, Стрела – Бракьовци, Стрелците – София, Практикер – Стара Загора, Унекс – София, Ветерани – Варна, Виктория – Перник.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter