VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОТЛАГАТ С ДВА ДНИ СТАРТА НА "АЛБЕНА КЪП"

Футбол

След отказа на Берое в последния момент, а и заради студеното време, организаторите на Албена Къп взеха решение да отложат старта му с два дни, съобщи "Гонг".


Така вместо на 2-и февруари в четвъртък, както бе по програма, той ще стартира на 4-и в събота.
След като първо Ботев (Враца), а след това и Берое с мотива, че времето е много студено участниците в Албена Къп в настоящия момент са следните: Монтана, Спортист Своге, Калиакра, Спартак Вн, Светкавица, Калатис, Добруджа.
В следващите дни ще се преценява дали ще се търси заместник на Берое както бе в случая с Ботев Враца, когато пожарният вариант бе Добруджа. Има вариант и формата на турнира да претърпи промяна.
В същото време Sportal.bg обяви, че от отбора на Монтана са се отказали от лагера в Албена, където трябваше да започне втората част от зимната подготовка на отбора.В Албена монтанци щяха да участват и в традиционния турнир. Изпълнителният директор Румен Панайотов търси варианти къде отборът да продължи подготовката си при по-нормални атмосферни условия. Днес след обяд монтанци ще направят една тренировка на добре почистения, но заледен терен в парк "Огоста". Пак там утре Монтана ще изиграе една контролна среща с втородивизионния Бдин /Видин/.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter