VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ОТБОРИ ОТ РУМЪНИЯ И МАКЕДОНИЯ ЩЕ УЧАСТВАТ ВЪВ ФУТБОЛНИЯ ТУРНИР "АЛБЕНА КЪП"

Футбол

Два чуждестранни отбора ще участват в традиционния турнир "Албена къп", който ще се проведе от 2 до 11 февруари, съобщи организаторът Николай Златев. Тимовете са от Македония и Румъния.


В турнира ще се включат и четири елитни отбора от България. Това са Берое, Светкавица, Калиакра и Монтана. Спортист (Своге) и Спартак (Варна) допълват участниците в надпреварата.

Отборите, както обикновено, ще бъдат разделени в две групи по четири тима, като ще се играе по схемата "всеки срещу всеки". В рамките на първите десет дни от януари ще стане ясно кои са чуждестранните тимове и разпределението на отборите в групите.

Първите отбори във всяка от групите ще определят победителят в турнира. Вторите в групите ще спорят за трето-четвърто място. Класираните на трето място ще определят класирането пето-шесто място, а тимовете, които са на последно място ще оформят последните две места в крайното класиране.

Двубоите от турнира ще се играят в курорта "Албена" и на стадиона в Каварна, а финалът се предвижда да е на стадион "Спартак" във Варна. Sportal.bg

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter