VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДЕВОЙКИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ИГРАЯТ СРЕЩУ КАЗАХСТАН В АЛБЕНА

Футбол

В Албена днес започва футболна квалификация на УЕФА за девойки до 17 г., съобщи Руслан Йорданов – старши мениджър «Спорт» в курортния комплекс. Днес от 17.30 часа тимът на България, воден от Станислава Цветкова и Силвия Радойска, излиза на стадион 1 срещу Казахстан, а половин час по-късно на стадион 3 е началото на срещата Израел – Молдова.


Утре в 18 часа трикольорките ни излизат срещу Молдова на стадион 3, а в 17.30 на първи стадион започват Казахстан – Израел.
На 26 юни от 10.30 часа са последните мачове от групата в Албена. България и Израел играят на стадион 1, а на съседния терен е мачът Молдова – Казахстан.  

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции






Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter