VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В АЛБЕНА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ЕВРОПЕЙСКА КВАЛИФИКАЦИЯ ПО ФУТБОЛ

Футбол

От 9 до 15 юни в курортa Албена ще се състои квалификация по футбол в група А за класиране за финалите на европейско първенство по футбол за железничари, което ще се състои в Русия. Определени са три квалификационни групи, като първите два отбора от всяка се класират за финалите.


Отборите на Франция, като първенец на предишното първенство и Русия, като домакин, са двата отбора осигурили участието си. В група А участват отборите на домакина България, както и съставите на Дания, Словакия, Казахстан и Азербайджан. В групата ще се играе всеки срещу всеки, като първите два отбора се класират за финалите. Жребият ще бъде изтеглен на техническата комисия на 9 юни. Срещите ще се състоят от 10 до 14 юни, информират от пресцентъра на Албена. Първенството се организира от Български железничарски спортен съвет, под ръководството на инж. Кирил Ангелов – председател, и инж. Огнян Ръждавички – зам.-председател. Основен спонсор е Държавна компания Железопътна инфраструктора. За първи път в първенство ще участва отборът на Азербайджан, които е член на Международната спортна организация на железничарите в Европа от 2012 г. Главен съдия на турнира е Георги Камишев - зам.-председател на дисциплинарната комисия на БФС, а главен секретар - Костадин Костадинов. Двама от съдиите ще бъдат международни - Ивайло Стоянов и Георги Кабаков.


Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter