VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

МАГИЯТА НА ЦАР ФУТБОЛ ЗАВЛАДЯВА АЛБЕНА В НАЧАЛОТО НА ЮЛИ

Футбол

В набор 2000 ще бъде връчена купа и плакет в памет на "Ангел Атанасов"
Цар Футбол ще завладее спортните терени в Албена през първите дни на юли. За поредна година райското кътче на Добруджа е избрано да домакинства на международен детски футболен турнир "Албена Къп Джуниър", организиран от Inter Sport Group - BG.


Участниците тази година са разделени в 4 възрастови групи. Те са от България, Украйна и Русия. При най-малките 1997/1998 г. отборите са разделени в две групи. В "А" ще играят Свиленград 1, Хмелницки (Украйна) и Локомотив (Пловдив), а в група "В" са съставите на Левски (Русе), Нестишанка (Украйна) и Свиленград 2.
4 тима от набор 1999 ще спорят помежду си. Това са съставите на Локомотив (Пловдив), Спартак (Варна), Криля Советов (Русия) и Нестишанка (Украйна).
Две групи има в набор 2000, в който за втора поред година ще се връчи специална купа и плакет в памет на управителя на в. "Добруджанска трибуна" Ангел Атанасов. Трофеят е по инициатива на приятели и спортни деятели, оценяващи по достойнство стореното през годините за развитието на великата игра в Добрич и областта от Ачо, както най-често се обръщаха към него. Ангел Атанасов впечатляваше с позицията си не само в сферата на журналистиката, но и в пряката си дейност като председател на ФК "Добруджа" и зам.-директор на Спортно училище "Г. С. Раковски".
Жребият отреди в група "А" да са отборите на Черно море (Варна), Изида (Добрич) и Криля Советов (Русия). В група "В" ще спорят Спартак (Варна), Левски (Русе) и Локомотив (Пловдив).
Черно море, Изида, Левски (Русе) и Локомотив (Пловдив) са отборите, заявили участие в набор 2001.
Организаторите съобщиха, че ще бъдат връчени купи на всички отбори, а усилията на децата ще бъдат възнаградени с медали.
Целта на проявата е децата да спортуват и да няма агресия, съобщиха Inter Sport Group - BG.
Техническата конференция е насрочена за 1 юли от 18 часа, а първите футболни срещи на стадионите в Албена ще бъдат на 2 юли от 16 часа. Закриването на турнира ще се проведе на 6 юли от 13 часа

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter