VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЛЕГЕНДА ИДВА С 30 РУМЪНСКИ ОТБОРА НА ТУРНИР В АЛБЕНА

Футбол

Легендата на румънския футбол и президент на Стяуа Хелмут Дукадам ще бъде специален гост на детския футболен турнир «Джуниорс къп Изида», който ще се проведе през втората половина на юни в курорта Албена.


През 1986 г. Дукадам изведе своя клуб до историческа титла в турнира за Купата на Европейските шампиони (Шампионска лига). На финала той спасява 4 дузпи на играчите на Барселона на стадиона в испанския град Севиля – постижение, което все още няма еквивалент в турнира. По време на престоя си в българския курорт Дукадам ще бъде придружаван от румънски медии. Домакините са подготвили интересни забавни игри и изненади, като има вероятност той отново да сложи ръкавиците и да застане на вратата.
Заявка за участие в първото издание на детските футболни турнири «Джуниорс къп Изида» в Албена са направили 28 отбора от Румъния, коите са разделени в шест възрастови групи, съобщава спортният мениджър на курорта Руслан Йорданов. От 18 до 21 юни са турнирите за родените през 2001, 2002 и 2003 г., а от 25 до 28 юни за отличията ще спорят състезателите от набор 2004, 2005, 2006 и 2007 г. На терените в курорта ще играят съставите на Динамо (Букурещ), Стяуа, Фарул (Констанца), Еспаньол (Букурещ), Бъкъу, Аякс (Букурещ), Академия Хаджи, Виторул Фокшани и др., като в надпреварата ще се включат и много български отбори. Заявки за участие се приемат на e-mail office@west-football.com. Организаторите публикуват информация за предстоящия турнир и на своята страницата във фейсбук https://www.facebook.com/westfootballarena.  

 

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter