VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СВЕТОВНИЯТ БРИДЖ ЕЛИТ СЮРПРИЗИРАН ОТ КОКТЕЙЛ В АЛБЕНА

Спортна жега

Безалкохолен коктейл, който носи името на термин в бриджа, създадоха барманите в Албена. Промоцията му бе по време на официалното откриване на европейското първенство по спортен бридж за младежи в курорта.


Коктейлът се казва "Импас" и в играта означава състезателят да мине ход.  Първи вкуса му в червената зала на хотел "Добруджа" опита елитът в световния бридж - Жанариго Рона - президент на Световната бридж федерация, Ив Обри - президент на Европейската бридж лига и Юли Попов - председател на Българската бридж федерация. Тримата присъстваха на церемонията по откриването и заявиха, че са впечатлени от домакините.
"На всички участници пожелавам добри емоции, приятно изкарване в това прекрасно място и да играят в духа на спортсменството", заяви Ив Обри.
В шампионата, провеждащ се в спортната зала до хотел "Добруджа", се включиха 50 отбора от 25 държави. Най-масово е участието при младежите от 20 до 25 години, където има 22 отбора. При младежите до 20 години ще участват 18 тима, а при девойките до 25 г. - 10 състава.

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter