VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

АГИТКАТА НА „ДОБРУДЖА” СЕ ЗАВРЪЩА НА СТАДИОН "ДРУЖБА"

Футбол

"След проведени разговори с ръководството и треньорския щаб на ФК „Добруджа 1919” постигнахме принципна договореност да отворим нова страница в отношенията между привърженици и клуб в името на идеята ДОБРУДЖА", се казва в декларация на запалянковците до медиите в навечерието на първенството на втория ешелон.


Феновете пишат, че отчитат факта, че отборът на ФК „Добруджа 1919” е изграден основно от футболисти от Добрич и в немалка част от момчета, преминали през добричката детско-юношеска школа. Считат, че те имат нужда от подкрепа в този важен и същевременно труден за тях момент – навлизането в мъжкия футбол. Затова ще ги подкрепят в името на идеята ДОБРУДЖА и защото са родени в Добрич и към момента показват завиден дух и желание за успехи.

"Ние декларираме готовността си да се завърнем и да подкрепим отбора в името на идеята ДОБРУДЖА и бъдещето на младите футболисти и да се стремим към ползотворно сътрудничество.

Не сме променили многократно заявяваната си позиция относно така дълго очакваното и неосъществено обединение. Вече три години чакаме от т.нар. „управленски екип на Добрич” отговор на конкретно зададените ни въпроси относно сделката с прeхвърлянето на мажоритарния дял в ПФК „Добруджа”, пишат още от агитката на "жълто-зелените" в своята декларация.

 

Сходни връзки

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter