VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

НОВ ВЕСТНИК ЗАПОЧНА ДА ИЗЛИЗА В ДОБРИЧ

От 23 март – събота, Добрич ще има още един вестник, научават читателите на CenterSport.org. Това е вестник „Глас”, списван от колегите от радиото вече с 12-годишна история - „Добруджа”. Изданието ще бъде седмично, ще излиза в събота и в него читателите ще намират регионални новини, справочна информация, коментари, обяви и още множество полезни четива.


"Идеята на вестника е следната: В Добрич има няколко вестника, които работят, но нашата цел е да се разграничим от този вид вестници, които са на пазара. Още повече, че те са ежедневници. Аз смятам, че този вид вестници, в чистия си новинарски вид, някак си във времето, като че ли поизчезват. Какво се случва при нас сега? Имаме шестима журналисти, които набират информация цял ден. Тази информация е налична веднага в ИА Добруджа. Като глас сме я излъчили почти в момента на събитието. Така няма с какво да бъдат изненадани в този тип новинарски ежедневник. Затова ние отиваме на вариант седмичник с много справочна информация, чиято цел е да остане полезна през цялата седмица. На последната страница сме предвидили седмичен органайзер, за да сме в услуга на нашите потребители при организиране на техните делови ангажименти”, заявява в първия брой собственикът на радио „Добруджа” инж. Веселин Димитров. Той добавя, че всички обяви от радио "Добруджа" ще се публикуват във вестник "Глас". Печатното издание ще има интернет страница, ще присъства и в социалните мрежи със свои профили.

Вестникът ще излиза всяка събота, печата се в Нилекта Принт. "Глас" е 12 страници, като 8 от тях ще са пълноцветни на добра хартия – хромова. Цената му е 70 стотинки.

Екипът на "Център спорт" пожелава успех на колегите от радио "Добруджа" в новото им начинание - множество интересни новини и безброй верни читатели и рекламодатели!

СТАНИ ФЕН НА CENTERSPORT.ORG - ТУК!

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter