VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СТАРТИРА ВЕЛИКДЕНСКИЯТ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЪРГ

Уникална възможност да получите оригинални фланелки и топки с автографи на Левски, Литекс, ЦСКА, Ники Михайлов и Жоро Бекъма


В 10 часа на 18 април (понеделник) стартира вторият благотворителен търг на "Център спорт" и НДТ. Той ще приключи в 12 часа на 22 април.

След този час аукционът ще продължи само ако двама или повече души наддават за един предмет в последния момент. Собственик на предмета ще бъде този, който даде най-високата оферта, а 10 минути след неговото предложение няма постъпила нова цена. Предметите стартират със символична цена от 10 лева. Толкова е и минималната стъпка за наддаване.
Всички оферти ще се приемат на електронната поща centersport@abv.bg. Купувачът трябва да посочи трите си имена, адрес, телефон за връзка, както и сумата която предлага. Най-голямата предложена сума веднага ще бъде публикува в сайтовете ndt1.com и centersport.org.
В търга ще участват: фланелка на Левски с автографи на всички футболисти от тима, фланелка на Светослав Тодоров от Литекс с пожелание и автограф, фланелка на Светослав Петров от ЦСКА с автографите на всички футболисти от отбора, фланелка от вратаря на националния тим по футбол и на холандския Твенте Николай Михайлов, топки с автографи на футболистите на Левски и Литекс.
В търга ще бъде включена и фланелката на Жоро Бекъма, която "Глобал филмс" ще изпрати най-късно до сряда, за да може собственикът й да я получи в събота. От БФС се извиняват, че все още не са изпратили своя предмет, като това ще стане в следващите дни. Наддаването за него ще стартира веднага, след като бъде получен.    
Веднага след края на търга предметите ще бъдат изпратени по куриер на новите им собственици. Пратката ще бъде за тяхна сметка, а плащането ще стане с наложен платеж (предложената сума за топка или фланелка се дава на куриера). Абсолютно всички средства ще бъдат дарени. Половината от тях ще бъдат предоставени за лечението на 4-годишната Александра Маркова от Добрич в Израел, а останалата част - за ЦДГ "Бодра смяна".
Припомняме ви, че в първия търг събраната сума бе 1287 лева. Тя бе дарена за лечението на Алекс.
Възползвайте от уникалната възможност да направите ценен подарък на свой близък или да станете притежател на някоя от спортните реликви. С това Вие ще подкрепите благородната кауза в навечерието на един от най-големите християнски празници! 

КЪМ ТЪРГА ТУК!

0 брой коментари

Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter