VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КИРО СКАЛАТА ПАФКА ПУРИ НА ШАМПИОНАТА ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА


Киро Вълчев - Скалата се превърна в атракция №1 на националния шампионат по лека атлетика в Добрич. Родният плейбой бе облечен с огромен кожух, ушит по поръчка, а гологлавото си теме мускулестият мъж бе скрил с каубойска шапка. Въоръжен с професионален фотоапарат той изгледа всички стартове от последния ден на първенството и направи десетки снимки.

Поводът за визитата  му в североизточния град се оказа репортаж, който прави за ветеранката в Царицата на спортовете Мерлина Арнаудова. Бизнесдамата и любителка на ексцентричния начин на живот се върна отново на пистата, а кадрите със спринтьорката щял да завърти в телевизионното си шоу „Фитнес Мания”.

По време на стартовете Скалата най-безцеремонно вадеше своите пури и ги пафкаше пред погледа на всички зрители, разхождаше се от единия до другия край на зала „Добротица”, а на финала в скока на дължина седна на първите редове до пистата – на 3 метра от пясъка и обграден от лекоатлети. Пред погледа на Киро и дебелата му пура Николай Атанасов – Джоко, подпечата деветата си титла в зала в скока на дължина. Венелина Венева – Матеева пък стана шампионка в Добрич с два набързо направени сполучливи опита в сектора скок на височина.

Руслан Йорданов, в-к "България Днес"


Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Random Image

Добротица - Ботев (Луковит) 1:3, снимка Йордан Георгиев
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Телефонът звъни Детето вдига слушалката:
- Да. Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртият козел или пълният идиот?

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter