VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДОБРУДЖА ЗАВЪРШИ 2-2 В БЕЛИЦА, ДУНАВ ПАДА В АЛБЕНА

Футбол

Футболистите на Добруджа завършиха 2-2 при гостуването си на Белица в среща от поредния кръг на Североизточната "В" група. В същото време основният конкурент на добричлии за върха Дунав загуби с 2-1 като гост на Черноморец (Балчик) в Албена.


Попаденията за добричлии на срещата в силистренското село през първото полувреме реализираха Младен Стоев - Маджо и Ивайло Димитров - Косъма. След почивката домакините успяха да се доберат до точката и да завържат интригата на върха. В крайна сметка балчиклии помогнаха на "жълто-зелените", побеждавайки отбора от крайдунавския град. На Добруджа предстои гостуване на Преслав и мач у дома със Септември (Тервел). При победи възпитаниците на Ради Вардаров ще се завърнат в професионалния футбол.

Сходни връзки

Poli

facelikerusalka

tennisrusalka

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Решили да направят статистика на доходите на три професии - полицай, лекар и митничар. Попитали полицая: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 7-8 месеца. Попитали лекаря: - За колко време ще си купите "Форд"? - За 3-4 месеца. Попитали митничаря: - За колко време ще си купите "Форд"? Митничарят помислил, помислил и казал: за 18 месеца. - Как за толкова много време? - Ами "Форд" да не е малка компания?

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter