VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

СПОРТНИ РАЗВЛЕЧЕНИЯ В СТИЛ „ДИВИЯ ЗАПАД“ И КЪНТРИ МУЗИКА ЩЕ НИ ЗАБАВЛЯВАТ ПО „АМЕРИКАНСКИ“

Това ще се случи на Country West Fest 2012 – единственият по рода си у нас фестивал. Той ще се проведе на Националния хиподрум в град Банкя, на 9-ти и 10-ти юни. Кметът на град Банкя Рангел Марков ще открие събитието в събота по обяд.


Бандите Lilly of the West, Roy Sturn & Stetson, BOKO BLUES BAND, Калиана, Медикус и SEVI BAND ще забият на огромната, специално построена сцена до Американската кръчма „Saloon“ - на хиподрума в Банкя. Специално за феновете на фестивала, американецът Jeff Groves - певец, композитор и продуцент от Тексас е обещал музиката му да спре дъха им. За целта са подсигурени повече от 40 000 W звук и над 60 000 W светлина. Организаторите от „Saloon“ и OBC Bulgaria – PR & Art Company обещават вечерта да е с нов сет, под впечатляващите светлинни ефекти, кънтри бандите да разтърсят отново околността.
Докосването до американския стил и начин на живот ще се подсилва от професионалното родео осигурено от www.western.bg. В същото време спортни ретро автомобили и мотоциклети ще кръстосват хиподрума. Те ще създадат истински „див, див“ парад. В духа на „Запада“ – от школата „Пътят на коня и лъка” ще демонстрират уменията си по стрелба от гърба на коня. В арсенала на събитието ще има много пистолети и оръжия, но мишената няма
да са гостите на фестивала, а цели на изградения стрелкови манеж.
За радост на гастрономите - жарта в барбекютата разположени в околностите няма да угасва. Мокри барове ще отуляват жаждата на всички зажаднели посетители с алкохолни и безалкохолни напитки. Красивите момичета от балет „Веда джуниър“ ще танцуват Кан-кан, а хостеси ще играят с публиката на различни тематични игри. Типично за „Дивия Запад” ще се проведе конкурс „Cowboy” и „Cowgirl” за тематично облекло. Всички са поканени да участват. Титлата ще спечелят най-атрактивните. Също така ще има много забавления и изненади за децата.
Сред почетните гости на събитието се очаква да бъдат американския посланик у нас Джеймс Уорлик и българският каубой, легендата на нашето кино Джоко Росич. Поканени са представители на водещи американски институции. Сред тях са Американското посолство, Американския университет в Благоевград, Американския колеж в София и други. Спонсори на фестивала са Jack Daniel`s, Загорка, FLORINA, PEPSI, Община Банкя и Национален хиподрум.
Дрескод – каубойска шапка и уестърн аксесоари!
Билети за Country West Fest 2012 може да закупите на място. Те са на цена от   5 лв. Входът за деца е свободен.

 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

tennisrusalka

ReklamaYupi

Random Image

снимка Руслан Йорданов, CenterSport.org
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Въпрос към министъра на правосъдието:
- Пазите ли всички изходи на затвора?
- Пазим ги, ама те бягат през входа!..

Реклама

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Hit Counter