VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

КОСТАДИНОВА СЕ СРЕЩНА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА СЪВЕТА НА ЕВРОПА

Олимпийски игри

Председателят на БОК Стефка Костадинова прие мониторинговата група на Съвета на Европа, която следи за изпълнение от България на Европейската конвенция за борба с допинга.


В срещата участваха Белчо Горанов, генерален секретар на БОК и д-р Виолета Заркова, изпълнителен директор на антидопинговия център.  Костадинова запозна гостите с политиката на комитета в
областта на борбата с допинга и най-вече с усилията в сферата на
възпитанието и информацията за последиците от употребата на допинг с оглед превенция сред младите спортисти. Обсъдени бяха въпроси касаещи Международния спортен арбитраж в Лозана и политиките на МОК и ВАДА.
Членовете на мониторинговата група  изразиха задоволството си от свършената работа от Българския олимпийски комитет в сферата на борбата с допинга.

 

Президентът на Португалската антидопингова организация подчерта отличното впечатление на цялата делегация от доброто сътрудничество между БОК, антидопинговия център и правителството.

 

Положително бе оценена и работата на дисциплинарната комисия на БОК и Българския спортен арбитраж, като независими инстанции и бе изразена благодарност към комитета за активното подпомагане на тяхната дейност.

 

По рано през деня делегацията имаше срещи и с председателя на Българския спортен арбитраж , доц. д-р Маргарита Златарева и
Цветан Атанасов, член на арбитражната колегия, както и с председателя на Дисциплинарната комисия на БОК, Николай Маринов и доц. Камен Плочев, член на ДК.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Блондинка се оплаква на брюнетка:
- Не обичам да чета книги, прекалено много герои, забравям ги и се бъркам кой кой е.
Брюнетката:
- Прочети "Робинзон Крузо", ще ти хареса.

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter