VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ВЕТЕРАНИТЕ ПЪРВИ ЩЕ ИЗЛЪЧАТ ПРИЗЬОРИТЕ В ЮБИЛЕЙНИЯ ФЕСТИВАЛ ПО ТЕНИС НА МАСА В АЛБЕНА

Тенис на маса

В присъствието на над 200 участници в  турнирите за ветерани бе открит 20-я Международен фестивал по тенис на маса "Албена 2018", съобщи организаторът Стефан Георгиев.


Състезатели от 19 европейски страни започнаха надпреварата в груповите фази на индивидуалните турнири във възрастовите категории при мъжете от 30 до 39,от 40 до 49,от 50 до 59,от 60 до 69 и над 70 години както и в дамския турнир над 40 години.
В групите от по 4 до 6 души се играе всеки срещу всеки в мачове от "3 от 5" гейма, като първите двама от всяка група продължават по схема на прогресивно елиминиране във финал"А", а останалите - във финал"Б".
Днес от 10 часа са турнирите по двойки при ветераните,а от 15 часа започва и груповата фаза на майсторските турнири "Albena Open" при мъжете и жените.
В петък - 27 юли-от 10 часа са основните схеми при ветераните, а от 18 часа-турнира по двойки при майсторите.
Съботният ден е за довършване на основните схеми във всички категории и ще бъдат изиграни всички срещи до финалните,а в неделя от 10 часа са всички финали.
През почивните дни стотиците участници и любители на тениса на маса в Албена ще станат свидетели на изявите на най-добрите български състезатели  и на едни от най елитните представители на Русия, Румъния, Молдова, Германия, Турция и Сърбия.
Организаторите от спортен клуб "Дама купа" напомнят на всички желаещи да станат свидетели на най интересната част от юбилейния двадесети форум на най-масовия спорт в света че входа за зрители в спортна зала "Албена" е безплатен.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter