VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ИЗИДА ТРЪГНА С 3-0 В "АЛБЕНА КЪП"

Футбол

64 гола паднаха в първия ден на футболния турнир за аматьори „Албена къп”, съобщават от пресцентъра на курортния комплекс. Изиграха се общо 22 срещи, а средната резултатност за мач е 2.90 гола. С най-изразителни победи се поздравиха съставите на Клокотница и Ремиза, надделяли с по 4-1 над Унекс и Алфа Банк. Категорична победа с 3-0 записаха и футболистите на Изида, които надиграха Даниели (Търговище).


Срещите се провеждат на стадион №2 в курортния комплекс, а участващите отбори спорят за красива купа от генералния спонсор Pepsi и награден фонд от 15 000 лева, осигурен от „Албена” АД.  

Официалното откриване ще бъде в 11.30 часа в събота, като на него ще присъства и патрона на надпреварата - футболен треньор №1 на 20 век Димитър Пенев. Финалната среща ще се играе в неделя от 10.30 часа.

В същото време се разбра, че 100 уникални футболни топки с автографите на мегазвездите Меси, Роналдиньо, Фабрегас, Лампард, Бекъм и Тиери Анри ще получат участниците в големия футболен турнир за любители „Албена къп” 2012. Топките са с логото на Pepsi, а футболните звезди са част от лицата на световноизвестната напитка.

Резултати, програмата на турнира и временно класиране - ТУК

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter