VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 888 605410

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЩАНГИСТКА ОТ ДОБРИЧ Е ДАЛА ПОЛОЖИТЕЛНА ПРОБА

Вдигане на тежести

16-годишната националка по вдигане на тежести Даяна Димитрова, която е европейска шампионка за м.г. при кадетките, е дала положителна проба за диуретика фуросемид. Това е станало преди световното първенство в Тайланд през април. Информацията потвърди генералният секретар на българската федерация (БФВТ) Борислав Гидиков.


Той обясни, че в БФВТ уведомлението за положителната проба е пристигнало в понеделник (1 май). "Сега има процедура. Първо трябва Димитрова и треньорът й в клуб "Добрич" Божидар Божилов да дадат обяснения. След това евентуално ще се отваря втората проба и ще се налага наказание. Затова все още случаят не е обявен официално", съобщава Спортал, цитирайки репортера на вестник "Сега", който е разговарял с Гидиков. Димитрова е многократна републиканска шампионка и носителка на множество рекорди. Тази година тя бе включена в програмата на Еврофутбол за подпомагане на спортни таланти.

Екипът на "Център спорт" искрено се надява втората проба за забраненото вещество да бъде отрицателна и Даяна, която е пример за множество млади таланти, да продължи да представя страната ни гордо на световната сцена. 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

ReklamaYupi

Random Image

Диа Евтимова, снимка izida.bg
Разгледай албум

Фейсбук

centersport.org on Facebook

Виц

изСПОРТЕН СМЯХ

Телефонът звъни Детето вдига слушалката:
- Да. Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртият козел или пълният идиот?

Rek-2


Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

rekl left

Реклама

Hit Counter