VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Шампиони откриват обновената зала по тенис на маса в Добрич

Тенис на маса

Обновената зала за тенис на маса в Добрич, която се намира в спортен комплекс "Простор", под залата за лека атлетика, ще отвори врати утре-петък, от 15 часа.


Първите, които ще тренират в нея, са едни от най-добрите български тенисисти на маса в момента-националните състезатели Денислав Коджабашев-световен вицешампион за хора с увреждания и Мария Йовкова-европейска шампионка за девойки. И двамата са многократни държавни шампиони в различни дисциплини на този спорт.

Тяхната тренировка ще се води от бившия добрички състезател Цветомир Цонев-многократен шампион и медалист от различни шампионати на страната като състезател и треньор, сега преподавател по тенис на маса в Югозападния университет в Благоевград,един от малкото български специалисти притежаващи научната степен "доктор" в един от най популярните спортове в света.
Спортният център се ръководи от спортен клуб "Дама купа"-гр.Добрич и ще бъде отворен за състезатели и  любители, желаещи да тренират всеки след обяд през работните дни на седмицата, както и по заявка през почивните дни при строго съблюдаване на анти епидемичните правила.

На снимката: Добрич ще има възможността да посрещне едни от най-ярките звезди на спорта Мария Йовкова и Денислав Коджабашев


Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter