VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Коронакризата на успя да спре провеждането на бридж фестивал от 10 до 12 април в Добрич, ще се включат и еврошампионите

Традиционният международен бридж фестивал "Добрич", който тази година ще има своето 35-о издание, ще се проведе в планираното време в спортните календари на Българската бридж федерация и Европейската бридж лига - от 10 до 12 април, т. е. в края на тази седмица.


В резултат на сложната здравна обстановка и извънредното положение в страната бридж фестивалът ще се проведе On Line  в най-големия световен бридж сайт Bridge Base Online /BBO/
Програмата е същата, както на оригиналния бридж форум, станал любим вече от десетилетия на едни от най-силните бриджьори в света, а именно:
- двойков турнир в петък, 10 април от 18,30 часа, 
- отборен турнир в събота, 11 април от 14 часа, чийто финал ще е в неделя, 12 април от 10,00 ч.
Организаторите от спортен клуб "Дама купа" са предвидили за призьорите купи, медали и предметни награди, които ще бъдат връчени по времето на същия 35-я Международен бридж фестивал "Добрич 2020", но проведен на живо, чийто дати за сега са определени за времето от 18 до 20 септември.

На снимката - настоящите европейски двойкови шампиони Джери Стаматов и Диян Данаилов ще се включат в състезанията директно от САЩ, където живеят и се състезават професионално, а в момента изчакват пандемията да отмине.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter