VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Български и румънски топ бриджори взеха участие в Коледния турнир в Добрич

Българи и румънци взеха участие в традиционния международен бридж празник в Добрич, който се провежда на втория ден от Коледните празници вече повече от 25 години.

 


С участието на 22 двойки и 11 отбора от цялата страна се проведоха двойков и отборен турнир, в които за призьорите имаше не само купи и подаръци, но и много вкусни награди под формата на печено прасенце, пуйки и погачи, гарнирани с подходящи класни напитки, информира организаторът Стефан Георгиев. Традиционно най-вълнуващата награда - печеното прасенце бе за победителя от отборния турнир и тази година вече за трети път това бе отбор "Билдинг" с капитан Венелин Великов от Добрич /живеещ във Варна/, а в състава бяха и едни от най-добрите бриджьори на страната ни в момента - Иван Цончев /София/, Николай Тончев и Йордан Щерев от Добрич. Второто място бе за националния отбор на Румъния с името "BALTA ALBA" в състав Мариус Джорджеску, Виорика Младин, Драгош Лесан и Валентин Думитру, а трети са българо-румънската формация "NIKE" в състав д-р Николай Ганов и Цветан Ников от Добрич, Александру Брая и Емил Догару /Румъния/.
При двойките шампиони станаха варненските състезатели Светла Ненова и Стефан Георгиев, следвани от Янко Янков и Асен Димитров /Разград/ и Юри Перец и Пламен Христов /Варна/. Четвърти са вицешампионите на румънския шампионат за смесени двойки Виорика Младин и Драгош Лесан, най-добра смесена двойка, извън призьорите са Теодора Пенева /Варна/ и Тошко Василев /Разград/, а най-добра младежка двойка са Габриела Калчева и Красимир Димитров /Сливен/.

На снимката
Коледните шампиони от отборния турнир Добрич: отляво на дясно Венелин Великов, Иван Цончев, Йордан Щерев и Николай Тончев


Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter