VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Дилек Серветова е Спортист № 1 на Каварна за 2019

Републиканската шампионка по кикбокс Дилек Серветова от Спортен клуб по кикбокс „Ринг“ получи статуетка за Спортист № 1 за 2019 година.

 На тържествена церемония, която се състоя в заседателната зала на Община Каварна бяха избрани най-добрите спортисти на черноморския град.
Кметът на община Каварна Елена Балтаджиева и нейният екип бяха специални гости на събитието и лично наградиха отличените спортисти на града.
Второто място се присъди на Дона Димитрова - каратека към Клуб по бойни спортове „Калиакра“. Тя е вицерепубликански и виценационален шампион по карате на България за 2019 г. Третото място зае Георги Попов от Спортен клуб по хандбал „Калиакра“, който е вратар на Националния отбор по хандбал за юноши, с които печели бронзов медал на Балканското първенство.
Наградата за треньор за 2019 получи Ердоан Демиров - треньор на Спортен клуб по кикбокс „Ринг“ . За отбор на 2019 година в община Каварна комисията определи Клуб по бойни спортове „Калиакра”, който е световен и европейски шампион по „шотокан карате до“ за 2019 г.
Община Каварна по традиция връчи своите специални награди. Тази година те отидоха при Данимир Гецов от Спортен клуб по хандбал „Калиакра“ в категория най-перспективен състезател, Андрей Енев за успешното представяне на престижното колоездачно събитие в Париж в категория „Сила на дух и тяло“ и д-р Николай Рашков също за „Сила на дух и тяло“, взел участие в три от най-престижните състезания в областта на културизма.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter