VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Община Добрич Ви кани на отбелязването на Световния ден на ходенето

Община Добрич съвместно с ОП „Спортни имоти“ организира на 22.10.2019 г. от 10.00 ч. в СК „Простор“ отбелязване на Световния ден на ходенето. Стартът на проявата ще бъде даден пред СЗ „Добротица“. Всички желаещи да се включат в спортната проява ще изминат маршрут по алеите на СК „Простор“, достъпен за всички, независимо от пол и възраст.

 


 

Световният ден на ходенето е една от най-масовите спортни прояви на Международната асоциация спорт за всички /ТАФИСА/. Тя има за цел да популяризира здравословния начин на живот чрез практикуване на най-леснодостъпната и естествена физическа активност – ходенето. В България се отбелязва за 27- ма поредна година и е част от Националната програма на Асоциацията за физическа активност и развитие на българското население „Булфар – 2020“.
За участниците в спортния празник е предвидена томбола с много награди, в която с предварително попълнен талон може да участва всеки. Наградите - раници, тениски, ракети за бадминтон, хилки за тенис, волейболни, баскетболни и футболни топки са осигурени от Община Добрич.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter