VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Ренета Дженкова отново с класа над всички

Тенис

Състезателката от Тенис клуб „Добрич” Ренета Дженкова за пореден път доказа високата си степен на подготовка, която поддържа през този сезон. На регионалния турнир до 10 години, който се проведе през изминалия уикенд на кортовете на спортен комплекс „Изида”, тя триумфира на първото място, губейки всичко на всичко два гейма, съобщиха от клуба за "Център спорт".


Българската Федерация по тенис позволява, при определени условия, регионалните турнири за момчета и момичета до 10 години да се слеят в един. От което се възползваха домакините от ТК”Изида”, за да проведат  доста добре организиран и стегнат турнир.

   Резултати от финалната фаза:

   Полуфинали : Ренета Дженкова – Матей Матеев 4:1

                        Камен Иванов – Петър Василев 4:2

 

   Финал: Ренета Дженкова – Камен Иванов 4:1          

Великолепен турнир направи и представителката на домакините от ТК”Изида”, Стефания Петрова, която достигна до „бараж” за влизане във финалната четворка, но след оспорвана борба отстъпи на финалиста Камен Иванов с 1:4 гейма.

 

От следващата година Българската Федерация по тенис предвижда регион Варна да разшири своята география. Към досегашната територия, която включва клубовете от Каварна, Варна, Шумен и Добрич, под името „Морски регион”,  да приобщи и клубовете  от Бургаска, Сливенска и Ямболска области. Един чудесен замисъл, който ще вдигне нивото на тениса в нашия регион няколкократно.        

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter