VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Каварна и Пазарджик ще получат титлите си за Евроградове на спорта на 10 декември

Каварна и Пазарджик официално ще получат своите титли за Европейски градове на спорта за 2020 година на 10 декември 2019 г., обявиха днес от ACES Europe.


Това ще стане на гала церемония в залата JAN 2Q2 на Европейския парламент в Брюксел. Тържеството се провежда за юбилейния 20-и път, съобщи BGtourism.BG. На него Будапеща ще предаде знамето за Европейска столица на спорта на Малага, която през 2020 година гордо ще носи престижната титла. На церемонията ще присъства новият европейски комисар Мария Габриел, обявиха организаторите.

Припомняме Ви, че Каварна получава титлата European Town of Sport 2020, а Пазарджик European City of Sport 2020.
От Брюксел изказаха големи суперлативи към кмета на Каварна Нина Ставрева и нейния екип, като дадоха градът за добър пример за спорта, който е инструмент за здраве, интеграция, образование и уважение, каквито са и основните цели на ACES Europe. Много спортни федерации в България поздравиха кмета на Каварна за положените усилия през отминалия мандат за разширяване на географията на спортовете и обогатяване на спортния календар в Североизточния град. "В Каварна и Пазарджик са разработили примерна спортна политика с хубави съоръжения, програми и дейности", посочиха от организацията, която дава авторитетните титли за спорта след визитата си в България.

Mun-Dobrich-reklama

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter