VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Куп отличия за гимнастичките на Йовка Няголова край Варна

Художествена гимнастика

Завърши Международния турнир по художествена гимнастика "МОРСКИ ЗВЕЗДИ" и ПРИЗ "Меглена Михайлова", който се проведе на НСБ "Спортпалас" -Варна, организиран от КХГ "Грация" и БФХГ.

 


СКХГ "МИК-Гергана-90" от гр.Добрич с президент Йовка Няголова се представи достойно и завоюва куп отличия. Гимнастичките на клуба бяха извеждани от треньорката Мариета Канаврова, а госпожа Няголова бе в съдийския състав.
Ансабъл жени (композиция с бухалки) завоюва златен медал  и купа, а ансамбълът на клуба - девойки (обрач) спечели сребърен медал и купа. В ансамбловите съчетания участваха Тодорка Славова, Ипек Радева, Татяна Георгиева, Женя Бекова, Ивелина Стоянова и Тодорка Няголова, възпитаничката на ОУ "Стефан Караджа" Валерия Мюлер, Ивайла Минчева от ПМГ "Иван Вазов", която освен в двата ансамбъла участва и в индивидуалната надпревара и завоюва два медала А-категория - златен на бухалки и сребърен на топка, наградена от министъра на спорта Красен Кралев.
Двете чаровни гимнастички - от СОУ "Любен Каравелов" Анна Христова (2010 г.) спечели златен медал на лента и бронзов на без уред, а Радомира Мирославова - златен на бухалки и бронзов медал на без уред.
При жените Тодорка Славова се окичи със златен медал на въже и сребърен с топка.
Ето какво сподели Йовка Няголова :
"Състезанието бе празник на красотата, донесе много радост, силни емоции, много подаръци от домакините и желание за по-добро представяне в бъдеще. Адмирации за Татяна и Ивайла, които заместиха отсъстващите по болест гимнастички от клуба и играха в двата ансамбъла.
Благодаря на децата и техните родители! Благодаря на дамски клуб "Майчина грижа", които подкрепят Тодорка Славова (стипендиантка на клуба).


Предстои ни ДП Ансамбли категория "Елит" в края на месеца в София, където ще участваме с композиция пет въжета по регламент за девойки, а за желаещите да се занимават с нашият красив спорт продължават записванията на тел: 0895081394.

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter