VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Министър Красен Кралев и деца от Добрич откриха обновената лекоатлетическа зала „Добротица“

Oфициално бе открита реновираната лекоатлетическа зала „Добротица“. За събитието в Добрич бе министърът на младежта и спорта Красен Кралев.


На церемонията по откриването присъстваха зам.-кметът на Община град Добрич Росица Йорданова, народните представители Даниела Димитрова и Пламен Манушев, областният управител Красимир Кирилов и двамата заместник областни управители Живко Желязков и Красимир Николов.

При откриването на реновираното съоръжение министър Кралев сподели, че е щастлив да присъства ан това събитие, като добави, че той самият като спортист е тренирал и се е състезавал в зала „Добротица“. „Тази зала има принос в развитието на леката атлетика. В страната има две такива съоръжения и докато зала „Асикс Арена“ в София бе в ремонт, тук в Добрич се провеждаха зимните подготовки и състезания на българските лекоатлети. Радостен съм, че дадохме нов живот на това съоръжение“ – сподели още министър Кралев и припомни, че средствата за ремонта, които Министерството на младежта и спорта отпусна са в размер на 369 762 лв.

Официално малчугани от детските градини в града, които са първите състезатели, провеждащи турнир в обновеното съоръжение, и министърът на младежта и спорта откриха обновената зала „Добротица“ и ливнаха менче с вода.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter