VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Ренета Дженкова с нов трофей

Тенис

Състезателката на Тенис клуб „Добрич" Ренета Дженкова спечели държавния турнир за момичета до 10 години, който се проведе през седмицата в тенис комплекс „Санта Марина” в Созопол, съобщиха от клуба за "Център спорт".


Турнирът e едно от състезанията с най-висок ранг, който Българската Федерация по Тенис е заложила в календара си и провежда в рамките на страната. При  предварителните групи конкуренцията бе жестока и само геймовото съотношение в отделните мачове реши кои от участниците ще играят във финалната фаза.

В  срещата за първото място Ренета  вече игра по- освободено и заслужено се наложи с 6:1  гейма над състезателката от  Тенис клуб „Джуниър Про”, гр.Пловдив Дарина Христова. Трета остана представителката на домакините от „Галакси Спорт” Соня Митева.

Треньор на изгряващата добричка звезда е Венцислав Чолаков. Тридесетгодишният наставник работи с Ренета от около година и резултатите вече са налице. Само преди месец Чолаков защити  и третият модул за треньорски кадри към Международната Федерация по Тенис. Той вече притежава  ниво към ITF и  е единственият тенис специалист в Добрич с подобен ценз.  След завършване на курса Венцислав е получил няколко предложения за работа, но ръководството на Тенис клуб „Добрич” има личното му уверение, че ще продължи да работи за клуба, в който е израснал и като състезател, и като треньор.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter