VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Четирима добричлии ще представят страната ни на континенталния турнир по плажен тенис за юноши и девойки до 14 и 18 г.

Тенис

19 държави ще участват в 13-ия европейски шампионат по плажен тенис, на който България ще домакинства за четвърти път. Домакин на първенството ще бъде ваканционен комплекс "Therma Village" в Кранево, а официалното откриване на еврошампионата за мъже и жени e насрочено за 4 септември в 19 часа. Първенците на континента ще бъдат излъчени на 8 септември. Преди това, от 2 до 4 септември, за първи път ще бъдат проведени турнири при юношите и девойките до 14 и 18 години. Страната ни ще бъде представена от 10 момичета и момчета.


При 14-годишните това са: Михаела Йорданова, Йоана Иванова, Димитър Берданков и Борис Димов, а при 18-годишните: Елина Буюклиева, Алексия Василева, Александър Гюров, Емилиян Цветков, Велизар Василев и Георги Ламбов. Четирима от националния тим са добричлии, като това са Михаела Йорданова, Емилиян Цветков, Велизар Василев и Георги Ламбов.

В първия ден националите ни по плажен тенис проведоха пълноценна тренировка, както и спаринг срещи помежду си. Състезателите участваха във фотосесия с националните екипи, като прави впечатление, че родните ни представители по плажен тенис се открояват с изключително елегантни спортни екипи на Asics.


Припомняме Ви, че най-добрите в света при мъжете и жените пристигат в България за европейското първенство по плажен тенис за мъже и жени. Водачът в световната ранглиста при мъжете Никита Бурмакин (Русия) и №1 в света при жените София Чимати (Италия) ще играят на шампионата на Стария континент.

Втората половина на седмицата ще предложи изключително зрелищни битки на 10-те корта, изградени в спортния комплекс. В европейското по плажен тенис ще участват отборите на Италия, Русия, Сан Марино, Испания, Франция, Австрия, Кипър, Чехия, Естония, Германия, Англия, Гърция, Унгария, Израел, Латвия, Холандия, Полша и Португалия.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter