VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ЦСКА се разделя с основни волейболисти, национал подписва с Добруджа

Волейбол

ЦСКА ще се раздели с голяма част от основните си волейболисти през новия сезон. "Червените" няма да разчитат на две фигури, които развиха от школата на клуба.


Актуалният посрещач на националния ни отбор Пламен Шекерджиев, който дебютира за лъвовете в Лигата на нациите, а след това бе включен в разширения състав от Силвано Пранди за олимпийската квалификация (9-11 август във Варна), ще играе през следващата кампания на Суперлигата в Добруджа.  21-годишният талант ще стане част от състава на Пламен Христов. Той ще играе в Добрич под наем, като правата му ще продължат да бъдат държани от армейците.

Освен Шекерджиев в посока зала "Добротица" се запъти и Красимир Гайдарски. Бившият национал, който бе резерва при червените в последния сезон, бе обявен официално като част от Добруджа. 36-годишният ветеран ще заеме мястото на Денис Чавдаров, който пое в посока Хебър (Пазарджик). В клуба се завърна и Димитър Маринков, който стана шампион със зелените през 2016-а.

Друг център – Тодор Костов, също ще липсва в списъка с играчи на Сашо Попов. 23-годишният талант е отказал да поднови договора си с "армейците". Вместо това, той ще подсили Монтана, където ще се събере с либерото Мартин Божилов. В ЦСКА се очертава да не играе и Венцислав Георгиев. Диагоналът също е споделил, че ще търси ново предизвикателство пред себе си.

"Армейците" обаче нямат никакво намерение да развяват бялото знаме. Въпреки индикациите, че може да имат известни финансови затруднения, в ЦСКА са категорични, че ще продължат да бъдат с високи амбиции и през новата кампания. За целта друг национал – Владимир Станков, остава при "червените". Разпределителят ще връзва играта на тима и през следващия сезон. В състава остава и Симеон Александров, както и ветераните Ивайло Стефанов и Христо Цветанов. Очаква се скоро да бъде обявен трансферът и на юношата на Левски Мартин Павлов. 21-годишният посрещач трябва да компенсира отсъствието на Шекерджиев и да засили конкуренцията на този пост. BGvolleyball.com

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter