VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Над 300 участници на бридж фестивал в Албена

С първият двойков едносесиен турнир във вторник, 25 юни - от 15,30, ще бъде открит 37 Международен бридж фестивал "Албена 2019". Събитието ще се проведе в продължение на 2 седмици в конферентните зали на петзвездния хотел "Фламинго Гранд" на едноименното ваканционно селище и ще събере над 300 участници и гости от САЩ, Русия, Германия, Румъния, Израел, Исландия, Норвегия, Финландия, Украйна, Молдова и разбира се почти целия български бридж елит и гости от цялата страна.


В програмата през първата седмица са включени  4 едносесийни двойкови турнира,блиц отборен турнир и двусесиен турнир за смесени двойки.
През втората седмица са двата основни форума-открития двойков и открития отборен турнир,чийто финал е от 10.00 часа в неделя,7 юли след което Фестивалът ще бъде закрит.
Всички турнири започват всеки ден от 15.30,само мачовете на отборния са от 14 часа на последните 2 дни.Като винаги организаторите от спортен клуб "Дама купа" са осигурили безплатен вход за зрители  и канят всички любители на най интелектуалния спорт да се насладят на играта на едни от най известните световни бридж майстори.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter