VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Бобъра: Първите домакинства на Спартак (Варна) ще са в Балчик

Футбол

Шефът на УС на ФК Спартак Борислав Георгиев-Бобъра заяви за „Петел”, че още днес или най-късно до 5 дни ще подпишат договор със спонсор. Това ще е най-големият български онлайн бумкейкър.


„Днес или най-късно до вторник договорът ще стане факт. Останалите средства за издръжката ще ги набавяме от прилежащите площи на стадион „Спартак” и от мои лични контакти. Правя всичко възможно да повишавам бюджета от София чрез друг вид спонсорства. Лошото е, че на този етап никой от Варна не е изявил желание да ни помага за финансовото обезпечаване.”, каза за Petel.bg Бобъра.

Той разкри също защо са избрали Диян Божилов за треньор: „Търсихме специалист от региона, който да познава Спартак. Диян е точно такъв, още повече, че е бил треньор на наши футболисти. Надявам се, че ще се справи и ще се утвърдим във Втора лига. Съобразно финансовите ни възможности, ще трябва да му подсигурим новите попълнения, които иска.”

Борислав Георгиев призна още, че първите домакински мачове на Спартак от втория ешелон ще са в Балчик. „Там стадионът е прекрасен и е най-добър вариант за нас край Варна, докато се завърнем в дома си.”, завърши Георгиев.

Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama


 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter