VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Състезатели от 19 страни на Европейското първенство по плажен тенис в Кранево

Тенис

Състезатели от 19 страни ще вземат участие в Европейското първенство по плажен тенис в България, съобщиха от федерацията.


Престижната надпревара ще се проведе през първата седмица на месец септември в комплекс Therma Village в Кранево. У нас пристигат тенисисти от Италия, Русия, Сан Марино, Испания, Франция, Австрия, Кипър, Чехия, Естония, Германия, Англия, Гърция, Унгария, Израел, Латвия, Холандия, Полша и Португалия.
Страната ни ще е домакин на Европейско първенство по плажен тенис за четвърти път. За първи път Европейското първенство по плажен тенис се разделя на две събития: формат за юноши и девойки в две възрастови групи - до 14 и до 18 г., който ще се проведе от 2 до 4 септември, и първенството за мъже и жени, което ще се състои от 5 до 8 септември. В Европейското първенство ще вземат участие актуалните световни и европейски шампиони, а в първите дни на септември в комплекс Therma Village в Кранево феновете ще могат да се насладят на изпълнения от висока класа в този атрактивен плажен спорт.

Всяка страна има право да бъде представлявана от до две мъжки двойки, две женски двойки и две миксови двойки в категория мъже и жени.

На 9 юни (неделя) от 9 часа на „Sofia Beach" в Панчарево ще се проведе квалификационен турнир за излъчване на две български двойки при мъжете и жените, които ще добият право на участие на Европейското първенство през септември. Заявки за участие в квалификационния турнир се приемат на office@bgtennis.bg до 6 юни включително.

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter