VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

В АЛБЕНА ОТКРИВАТ НОВ БРИДЖ КЛУБ

Утре от 11 часа във ваканционно селище Албена ще бъде открит нов бридж клуб,който ще бъде част от дейността на направление "Спорт" към Албена АД. 


Името на клуба ще е "Albena Bridge Club", a предназначението му е да организира международни появи за гостите на Европейския курорт на спорта, като преди всичко се акцентира на предоставяне домакинството на  групи от целия свят за провеждане на бридж ваканции, тренировъчни лагери и международни състезания както и предоставяне възможност на почиващите да практикуват най интелектуалния спорт по всяко време на своята почивка. За целта ще бъдат използвани прекрасните конферентни зали, с които Албена разполага, като ще бъде оборудвана и специална игрална зала за постоянно ползване. 
Събитието ще бъде ознаменувано с приятелски  мач между отбор на български бридж "звезди" и отбор на организаторите на Международния бридж фестивал"Албена" от спортен клуб"Дама купа". В отбора на "звездите" ще се състезават многократния медалист от световни и европейски първенства Румен Трендафилов и бившите държавни шампиони Станислав Недков,Божидар Пеев и Антони Иванов. Отборът на СК"Дама купа" има в състава си бившите държавни шампиони Николай Тончев,Драганка Георгиева и Стефан Георгиев и главния съдия на Фестивала Валентина Петрова.Мачът ще бъде от 32 игри и ще се изиграе в една от най новите зали на хотел "Ралица Супериор", а победителите ще получат възпоменателни подаръци. 
 

Сходни връзки

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter