VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

ДВОЙКОВИЯ ТУРНИР ПО ТЕНИС ЗА ЛЮБИТЕЛИ ИЗЛЪЧИ ДОСТОЙНИ ПОБЕДИТЕЛИ

Тенис

След като не успя да спечели индивидуалния турнир при мъжете в събота, на следващия ден, в неделя, в тандем с варненеца Христо Пантелеев, Светлин Вълчев се поздрави с титлата от турнира при мъжете-двойки.


Очаквано състезателите изглеждаха малко поуморени, но нивото на майсторството така и не спадна. Както и желанието за победа. Фактът, че първото място отново се реши след пресмятания и геймово съотношение, а за третото място дори се приложи правилото за „ резултат от  директна среща”, говори сам по себе си за оспорваността на изиграните мачове. В крайна сметка с купи и медали за второто място се сдобиха Михаил Йовев и Томислав Пеев, на когото не достигнаха само два гейма в актив, за да станат първи. Обиграната  двойка Иван Иванов/Сергей Владов се пребори за бронзовите медали, след като в оспорван двубой по-рано бе спечелила срещата с тандема Тихомир Тинев/ Атанас Радинов с резултат 6:4 гейма.
Следващите турнири от този формат, Тенисклуб „Добрич” възнамерява да проведе в края на април и началото на май.Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter