VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

БРИДЖОРИ ОТ ПЕТ ДЪРЖАВИ ЩЕ УЧАСТВАТ В ТРАДИЦИОННИЯ ФЕСТ В ДОБРИЧ

В навечерието сме на едно от най значимите спортни събития в нашия град, а именно 34-я Международен бридж фестивал "Добрич 2019".


Устоял на превратностите на времето Фестивалът ще събере за 34 поредна година не само елита на българския бридж, но и няколко от най силните румънски формации, както и гости от Турция, Австрия и Израел. Специални гости ще бъдат президента на Българската бридж федерация Тони Русев и изпълнителния директор на Румънската бридж федерация Мариус Джорджеску.
Началото е от 19 часа в петък, 12 април, в хотелски комплекс''Грийн Палас", когато ще бъде даден старта на открития двойков турнир. В събота, 13 април от 10 часа е стартът на открития отборен турнир, след който ще бъдат изиграни 7 кръга по 8 игри. Финалните 4 мача са от 10 часа в неделя, 14 април, а веднага след това ще бъдат наградени призьорите и закрит един от най силните бридж форуми в България.
Наградите са прекрасни купи и подаръци осигурени от доаените на българския бридж, добричлиите Лъчезар Тодоров и Иван Йорданов и от добричките компании "Пътно строителство" и "Пътнически превози".
Организаторите на проявата от спортен клуб "Дама купа"  за осигурили безплатен вход за всички желаещи да се насладят на проявите на изтъкнатите бридж майстори и канят всички любители на спорта от града и областа да посетят уютния хотелски комплекс през почивните дни.


Сходни връзки

Mun-Dobrich-reklama

 

 

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter