VIVACOM 4G мобилна мрежа
   Информационна агенция "Център Спорт"  centersport@abv.bg, +359 886 01 53 91

Създаден на 1 октомври 2009 г. Първият спортен сайт на Добричка област  facebook.com/centersport.org

Един златен и два бронзови медала спечелиха момичетата на БК „Добруджа“

Бокс

Златислава Чуканова от Боксов клуб „ Добруджа“ се окичи със златен медал при жените в категория до 54 кг. на провелия се в Русе турнир Купа България.


Тя победи в първата си среща бившата европейска шампионка Клаудия Никита от Румъния, а на финала се наложи над Елина Георгиева от Видин, като по този начин заслужи и повиквателна за лагер с националния отбор, съобщи за радио Добруджа нейният треньор Веселин Марков.
Бронзови медали при девойките  завоюваха Дилек Серватова в кат. 54 кг., на която не достигна опит да победи двукратната европейска шампионка Александра Георгиева, румънка, състезаваща се състезава за Русе. Дилек също получи повиквателна за нац. отбор, за да се готви за предстоящото СП. Другата бронзова медалистка е Мила Желева, която в кат. 57 кг. загуби от двукратната шампионка на България Анка Дялова от Русе.
При девойките дебют направи  и възпитаничката на Спортното училище Елена Граденекер, но  в кат. 60 кг. загуби срещу Благовеста  Георгиева от Червен бряг.
Клубът участва на турнира с 3 девойки и една жена и се нареди в отборното класиране на 5-то място, а за да вдигнат нивото на турнира домакините от Русе бяха поканили националките на Румъния.

izida_sport_2

СПОРТЕН КОМПЛЕКС "ИЗИДА"

Потребителски функции


Ако сте изгубили парола?

Hit Counter